schtek

Jzaaaaaa, zska nog smälla i mig en liten martini här på kvällskvisten. Tror jag även ska kolla på brig brother, asså shieet, måste bara säga att Sara är så jävla het så det är sjuuuukt. Aaa återgår nu till min webbshopping hos GANT. Chachaa

POP THE COLLAR

 

XOXO


Veckans hiss - den sköna pensionären

Jag vet att vi klagar jävligt mycket på bloggen, men nu är det fan dags och hissa något vi verkligen diggar HÅRT.
Den helt spontana härliga och grymt sköna pensionären. Hur underbara är de inte? Jag menar. De finns på stan, på bussen, på bordellfirmorna, ÖVERALLT (de griniga också).

Förutom att de helt spontant kan börja prata med en om det vackra vädret, eller något heeeelt ovesäntligt så kan de i princip göra exakt vad de vill. Ta på sig typ röda tights med ett tajt linne, PLATTA HÅRET (vågat, istället för och permanenta det), slänga in en liten svordom när de snackar med gubben, och sist men absolut inte minst.... trimma permobilen. LIVET LÄSARE


XOXO


Hihi


Var på stan idag med Camilla, Astrid och Vendela. Vi träffade en jätte trevlig man som var jätte kramig. Tog kort på dem. PUZZZPUZZZ

DISCO BABY

Jag och Camilla tävlade i discodans igår. Vi har köpt oss nya tävlings outfits. Såhär ser dem ut!


Carpe diem

Alla snackar ju nuförtiden om att man ska leva i nuet och hålla på och så. Så jag har också börjat tänka i de banorna nu. Här kommer en lista på saker jag ska göra innan jag dör.

*Slicka ur en majonäsburk på mindre än 7 minuter
*Driva en marijanafarm
*Köpa en röd bild
*Köpa en senapsgul bild
*Sälja bilarna
*Köpa en genomskinlig bil
*Dricka juice i tre veckor, bara juice
*Lura Amanda att jag är luspank och kan inte betala våran resa till Maldiverna, så att hon är tvungen att bjussa (love you bitch)
*Odla världens längsta mustasch och hamna i Guinnes rekordbok.

Aa det var typ det, önska mig lycka till!

XOXO

Hola

Hejsan. Den här helgen har varit sprudlande glad, har till exempel hunnit hälsa på mormor, vi rökte lite cigarr tillsammans, det var mysigt.

 

XOXO


dagens true story

 

XOXO


Morsdag

Hej! Idag är det morsdag. Vad gjorde ni för att visa era mammor uppskattning? Jag gav min mamma en mini-falukorv från Danmark. Såhär liten var den

falukorv_2_541052d

Häftig pool

Tjenis!! På eftermiddagen idag tog jag faktiskt mig en simtur i poolen, Så här såg jag ut:
(Det står Diana på baddräkten, ifall ni ville vet så är det mitt mellannamn, lite ryssinspirerat!)

Jag gillar hur mina biceps framhävs i bilden!

 

PUZZZ


Ny frilla

Hejsan världen.
Fick en liten boost igår och ba "asså shieeeeeeet Kissie har klippt lugg, varför inte jag också?" Så jag gjorde det. Såhär bra blev det.



Dagens random

 

 

XOXO


påväg

Imorse så åkte jag och mitt coola gäng till skolan med..... våra nya sparkcyklar! Älskar det, man typ flyger fram, så fort går det. Här kommer en bild.

Jag längst till vänster

 

Amanda hängde ju också på, men hon tillhör inte vårat gäng plus att hon var jävligt seg, så hon sparkade på bakom.

XOXO

Dagens random

Precis såhär ser jag ut om jag misstänker att någon har tagit mitt godis.



XOXO

Tja

Orkade inte ta cykeln idag, så det fick bli mopeden.

Bloglovin

Tjenare allesammans. Hur är livet? Rullar på för mig och Amanda, vi avslutade ett underbart härligt matematikprov idag, nice. Tänkte bara passa på och tipsa er om att ni självklart kan följa oss på bloglovin, supersmidigt. Tryck bara på ikonen till vääääänster och vips så är det bara och gilla vår blogg och allt det där...

Nu måste jag få något i magen! Känner att jag är sugen på detta just nu..

 

kärleksmums med cocostoppning, cupcakes med chokladglasyr och strössel ovanpå, chokladbollar som är frasigt goda, toscatårta, hegjorda kanelbullar, hemgjorda vanlijbullar, krispigt söta crossianter, weinerbröd med vanlijkräm i mitten, leilas underbart goda blueberry cheesecake som smakar som en midsommardröm, en helt vanlig ordinär kladdkaka, saftig morotstårta med vit glasyr ovanpå, skogsbärstårta med krämmig marsankräm till på sidan, chocolate chip cookies, creme brulé, tiramisu, hemgjort vanlijglass med färska bär till, marabous nya kakor, cocostoppar, havrekakor, walnötsbrownie som mättar på bara en tugga, eller 10, och så lite till.

 

XOXO


tv

Kollar på tv just nu, galet bra vet inte vad filmen heter men det är något sorts krig och jag älskar ljudet! Spännande som sjutton. Undrar vilka som vinner..



XOXO

Rolling

Var ute och cyklade runt lite med mina friends förrut. Det var soft.


Fakta

Camillas pappa heter Ulf. Vendelas också. Min pappa köpte med Mcdonalds mat till mig idag, det var gott.

/amanda


Finskor

Nu ska jag tipsa om lite skor man kan ha vid finare tillfällen. För det finns många tillfällen då man som kvinna kan behöva ett par riktiga finskor; på jobbet, på skolavslutningen, på fest eller bara för att känna sig välklädd i vardagen. Har du tänkt på att du kan överraska något med ett par finskor – både som du har själv eller ger bort som present? – ofta mycket uppskattat!



här är ett par som jag själv jävligt gärna skulle vilja ha, så sjukt fab med en somrig touch och bah perfekta för lite skönt häng!!!!!!!






1299 kr!


polskt fashiooon




tack för tipset http://jagagnescecilia.blogg.se/

Veckans läsare!

Tjenare världen!

Tror det här kommer bli vårt första seriösa inlägg, spännande. Vi tänkte tipsa som en läsare som har länkat oss så gulligt, just därför är vi så puttenuttiga av oss och länkar tillbaka. Hon heter Towe och driver en fotoblogg, självklart skriver hon om annat intressant också. Klicka här eller på länken nedan










http://towe.webblogg.se/

XOXO
C & A

Dagens hiss

Finns inga ord. Eller jo det gör det. Dagens hiss går till den fenomenala lilla klädbutiken La Boom. Deras smak är...bra. Fantastiskt bra!



Stilrent och tidlöst

Tack för tipset
http://sofielennartssons.blogg.se/

XOXO

dagens

Kör på en lite mer annorlunda stil idag! Enjoy.


nu

Hej. Försöker minimera mina cafébesök nuförtiden och just därför gör jag mina lattes och sånt hemma. Den här fixade jag nyss, för första gången, blev rätt gott.



XOXO

Mobilblogg

Hej! Bloggar nu lite snabbt från iPhonen! Jag och Amanda är ute och plockar svamp. Och vi hittade kantareller nyss, såhär glad blev Amanda.



XOXO

som hon du vet

Tänkte lägga upp en solariebild! Ni har ju sett vad sexiga bilder paow och Dessie lägger upp när de ligger i solariet och där man nästan ser.. a ni vet. Nej. Jag är mainstream och kör lite annat. Jag nyss dårå. NATURAL.



XOXO

Veckans diss

Veckans diss går till curlingpappan.
Pappor som gör allt för sina barn. Typ skjutsar sina barn vart som helst, köper vad som helst åt dem, som skämmer bort dem hur som helst, gör deras läxor när som helst, köper deras pojkvänner, rakar deras ben och torkar dem i röven.
När dem gör sitt dagliga besök i Apple-affären tänker ungen "Hmmmmmmmm med vilket finger ska jag peka på min nya iPHONE? Igår i Gant butiken använde jag ju långfingret, kanske ska använda lillfingret idag?". Men pappan tycker ju SÅKLART att de är värt det. Hans lilla dotter måste ju få det lilla extra, men den förklaringen räcker inte i längden. PANG POFF och skitungen är 48. Nej vi är inte avundsjuka, vi blir bara väldigt lätt faschinerade av dessa fasoner.
Det kommer sluta med att ungjävlarna har sina pappor i koppel. Fast det har ju dem flesta redan. Såg två stycken idag på stan som hade det.



XOXO
C & A

sant

Det här är mitt nya husdjur! Och nej det är inte en ökenråtta, utan en mindre variant av en chiwawa. Hon är så fin, min lilla Fifi.



XOXO

m.ja.ok.

Bra, bra ni är på och kommentera. Vad har vi gjort mot er liksom?





Förlåt. Sockerabstinens.

JAG OCH BRUDARNA

var på starbucks med brudarna

Hjälp..

Hej! Har tänkt göra något med mina ögonbryn men vet inte vad jag ska göra. Här är lite olika alternativ jag funderat över.



Naturligt är snyggt!



Detta var fint



Ljusa glesa... tjusigt



Varför inte tatuera in löv???!?!?!?


Långa smala funkar alltid!



Eller tjocka! Denna frisyr kanske är något att satsa på också


Ordentligt målade... WOW


VIlka tror ni skulle passa mig?

Helgen

Helgen var ju göööööörbra. Jag och Amanda plus några till drog till mitt sommarställe. Inget märkvärdigt sådär. Såhär ser det ut. Rätt okej och så.



Tog helikoptern och fotade lite



När vi låg i gräset och kolla på molnen



Sen dök Ernst Kirchsteiger upp? Fett random, menmen, vi fikade tillsammans

XOXO

Dagens måste

Ja det finns ju mycket fashionabla accessoarer och kläder men vad som är oerhört inne nu är ju självklart det fina midjebältet. Eller, höftbältet. Att ha det i midjan är ju såååå 2003. Nu ska man alltså ha det lite längre ner för att markera de vackra höfterna, eller valkarna.



XOXO

Veckans true story


sport

Sport har aldrig riktigt varit Amandas grej liksom. Saken är den att hon alltid har varit en sån himla dålig förlorare. Och det är ju inte så lätt när hon... förlorar hela tiden liksom. Jag själv har alltid varit den atletiska typen och alltid varit dukitg i allt. Här är en bild på Amanda när hon var liten, de låg under med 1-2.



XOXO

tjingeliiing

Igår var jag och Amanda på bio! Men efter halva filmen så satt Amanda och klängde och stånkaden som bara den vid sin stol, hon var tydligen jätte jätte jätte kissnödig. Så hon gick på toa då. Och det gick 5 minuter, 10, 15, 20 och jag blev så nervös. Så jag gick ut från salongen och in på toaletten. Och där sitter hon. Bokstavligen. Sur var hon också.



XOXO

tipselitipss

Längesen för ett dagens tips! Och idag tänkte jag satsa på att tipsa om någt annat än skönhet, alltså hygien!

Jag tror ni alla (ni vågar nog inte erkänna) har lite problem med era fötter. ÅÅh snusk tänker ni nu. Men fötter är något naturlig och bra, men att vårda dem är bättre. Därför tänkte jag tipsa om att fila de regelbundet! Själv har jag rättså "okej" fötter efter att filat dem. Personligen tycker jag fotfilar är för slappa och så. Köp istället ett antal tegelstenar, de vårdar ordentligt, liksom kolla bara på mina fötter, pang bom POFF fint det blev.



Lade till en fin blomma för stämningens skull.

XOXO

Tatuering

Alla tatuerar ju in fjädrar, fåglar och texter och sånt nuförtiden. Jag ville inte vara mainstream så jag tatuerade in en stol. Kreativt av mig tycker jag!



/a

Emo..............

Har skaffat ny stil till lite mer emotionell och hardcore. Det är jag i mitten till vänster, i den randiga tröjan.



/a

nämen

Vänta nu. Jag tror Kissie har checkat in min stil eller så kolla på det här. Här om dagen hoppade jag runt och badade i poolen och så lite graciöst, och vad är det jag ser idag? Kissie har lagt upp nästan identiska bilder på sin blogg, COPY PASTE ELLER VAD. SKINNY BIATCH.



WHUUUT

XOXO

ohlala

Amanda var lite naughty idag och skippade att duscha! NO WAY. Nu sitter vi vid datorn och lanar, som vi har gjort de senaste veckorna. Här kommer en liten sneekpeek på min vän<3



XOXO

a

roliga ni är

japp

m

Camilla...

Idag var Camilla jätte snygg i skolan. Såhär såg hon ut. Fast tyvärr ser ut som bajs i håret. Kom igen Camilla, mer mousse nu. Arbeta in den ordentligt.


Veckans läsare

Dags för veckans läsare!

Mohammed Abdullah Ali Ahmed Machmoud eller nåt, är en trogen läsare och vi måste då uppmärksamma detta älskvärda fan. Tack för dina fina fan-bilder (samt planer över hur vi skulle kunna ta över världen) VI TACKAR OCH TAR EMOT. Här finns även en liten snuttig länk till en artikel om honom! Kärlek och respekt, punkt och slut.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,258817,00.html

WE LOVE YOU



XOXO

nja

Vi har fått klagomål på sistonde att vår blogg har ett flertal biverkningar. Skrattattacker, magont, svullna ögon m.m. Vi har även fått höra "ni är för roliga". Förlåt. Förlåt. Förlåt. Men, det sitter i vårt DNA. Inget vi kan göra åt, sånna är vi hihihihiii, TAKE IT OCH LEAVE IT.

Puss

XOXO

va ju synd

Läsare, poeter, samer, världen, nu på lördag, den 21 maj, går världen under. VAD SYND säger vi. Nu när vi äntligen har överskridit 4 läsare-gränsen och ligger på topp, så ska vi dö. Vi kommer självklart ignorera detta och fortsästta uppdatera ENORMT de sista dagarna vi är vid liv. Eftersom vi även är väldigt trogna kristna jävlar så tror vi ju förstås på detta. Farväl, adjö, ciao, arrivederci eller hur fan det stavas (italienska), TJA.



XOXO

Musche

Mustaschkampen är  ju nu igång. Och jag har känt att det är liksom dags och göra en förändring. Så jag beslutade mig för en vecka sen att bidra i kampen. Odla en mustasch och visa, att jag helt enkelt bryr mig. Rätt chill att sluppa raka muschen varje morgon nu, kan bara trimma den till en fin form om jag känner för det liksom. Ska nog forma den till en Dalahäst imorgon.


en ny vecka

Det här har jag planerat att hinna med den här veckan

Tisdag

Ta en sista minuten resa, åka till Rhodos, checka in Kissie på stranden och ge henne EN FET SMÄLL, värt

Onsdag

Försöka komma in på IVY-bar-misslyckas, försöka komma in på Ritz-misslyckas, försöka komma in på Alibaba-lyckas

Torsdag

Oj jag glömde
äta
äta
äta
äta
äta
äta
äta
äta
äta
tar igen det på torsdagen

Fredag

Talangen med min flickor <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Lördag

Klättra upp i ett träd, kika på fåglar, naturen, nudister

Söndag

Inget. Absolut ingenting. När jag vaknar ska jag ligga i samma position i sängen och svälta mig själv. Go Victoria Beckham STYLE

XOXO

OHHHH

JAG ÄR SÅ JÄVLA GROV OCH JAG GILLAR DET.


Gry Forsssssellllll

Sluta, ge upp. Du är jobbig och tråkig. Lägg dig under en sten och stanna kvar där.




svar

vi har fått jätte många frågor på senare tid som jag nu ska svara på.

Hej! Är en kvinna på 37 år som undrar vart ni hittar all er inspiration till er klädstil? Älskar den och er!!
Svar: Hej Kvinna på 37 år! Både jag och Camilla hittar inspiration hos polska horor och bergsgetter. Ett tips ifall ni inte vet vad ni ska ha på er är att sätta sig på ett berg och titta på getter. Jag lovar er att ni kommer få massor av nya idéer.

Varför är Amanda så snygg och Camilla så ful?
Svar: Jadu... Det bara är så, lev med det. Jag är bäst på på allt och är så djävulskt snygg. Camilla har också sina goda sidor (så som att hon har en fin häst i garaget som jag får låna ibland. Och nej, jag utnyttjar inte henne), tyvärr är hon ingen skönhet.

Vad vill ni göra i framtiden och vad har ni för planer?
Svar: Mitt mål med livet är att skriva en bok om mitt hårda liv på gatan som OG(original gangster). Har skrivit några kapitel. Camillas planer är väl...... att vara hemma, baka och äta. Tror inte det är något mer än så.

Ska ni ha loppis och sälja gamla kläder?
Svar: Vi hade loppis för nån vecka sen. Ingen köpte något. Era jävlar.... Dö.

Hej jag heter Bengt och är 55 år. Min kille har precis gjort slut på vårat förhållande.
Han sa till mig för några dagar sen att han älskade mig, ÄLSKADE!
Nu säger han att han inte vill ha en pojkvän med dåligt självförtroende. Jag vet inte vad jag ska göra!? Jag mår så dåligt och de gör så ont!

Hjälp mig! Vad ska jag göra!?

Jag älskar honom.

Svar: Tjena Bengt. Äsch, ha lite sex med honom så ska du se att allt blir bra igen.

Tycker ni om ägg?
Svar: Nej, dem är så vita och gula. Det gillar jag inte.
 Camilla gillar att kasta ägg på folk, men inte att äta dem. Hon gillar även att få ägg på sig, som hon fick på Trampen. Då njöt hon verkligen. Vad är bättre än att bli nerskvätt av äggula?

Vad är ditt bästa skönhetsttips?
Svar: Mitt tips är att aldrig duscha eller titta sig i spegeln. Om du inte tittar dig i spegeln så slipper du se hur jävla ful och grotesk du är.

Tar ni bilder från google?
Svar: Nej vaddå... Vad fan snackar du om? Klart vi inte gör. Vi fotograferar alla bilder själva.


Tacl för ert stöd! Hoppas ni blev nöjda med svaren.
/Amanda

Klassfoto

Har glömt och visa er hur jag blev på skolfotot i höstas. Var bättre det året tycker jag. Man fick ju posa som man ville, och då blir det lite mer naturliga bilder. Bytte om lite emellan, jag menar, man måste göra sitt bästa för att få favoritbilden att sätta i taket över sängen. Här kommer en samling på mina favoriter. Enjoy



XOXO

mysigt

åh så mysigt smattrar bara liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite på balkongen nu, nej men det är okej Gud, ha vattenkrig, ha det, ska ju cykla till skolan SÅ DET SPELAR JU INGEN ROLL

Imorse

Amanda och jag drog en liten trip till stranden idag, busade lite med varandra. Det var kul en stund, men inte längre eftersom vi tänkte inte så längt efter en fet snubbe grävde ner mig också. Så vi ligger kvar här nu. Här är adressen om ni känner för och hjälpa oss lite.. kanske, mamma undrar var jag är. Call us.

Strandvägen 555 55
Lilla sandstranden
Strandlandets strandland



Just det, glömde, Amanda har klaustrofobi

XOXO

middag

det här blir min middag. kattjävel.



/amanda

hula badula

Kände för och dansa lite idag! Och jag menar man ska inte behöva skämmas för saker man tycker om att göra. Just därför gjorde jag det på stan idag! har närmare bestämt gjort det nu under några veckor. Eller asså, a, har varit min fritidssyssla under några år. Kika förbi, brukar befinna mig utanför pressbyrån på järntorget, ge en liten anblick vettja, eller slant. Amanda brukar joina lite ibland, när hon har tid.




XOXO

okej...

jag ljög i tidigare inlägg. det där var inte min frukost. även om man inte tror det, så tog jag faktiskt bilderna från google, TRO DET ELLER EJ. det här är min riktiga frukost:



/amanda


frukost

det här åt jag till frukost idag. helt okej frukost, inget särksilt liksom.



sen rundade jag av med en lite fruktsallaT. inget märkvärdigt:



/amanda


Dagens random


Dagens hiss

Vill passa på att hissa Amy Diamond, vilket fantastiskt barn! Eller kvinna kanske hon är nu... Det faktum att hon alltid sett likadan ut genom dessa år är så himla fascinerande. Hon är 19, men ser ut som 12. Vad är hennes hemlighet? Vill också bevara min ungdom och åldras med värdighet. Älskar hennes stil också.


Här är en bild på skönehten. Vet inte hur gammal hon är, men det spelar ju ingen roll för hon ser likadan ut oavsett.
 YOU GO GIRL(woman?)!!!!!

Nja jo ja men ja..... fast nä

Känner mig inte sådär speciellt finurligt rolig idag. Just därför har jag inte alls kännt mig manad till något roligt inlägg, som jag brukar göra. Ähm. Aaa. Just det. Ja vad har jag gjort idag

spelat golf
ätit en macka
fått ont i ryggen

Det var väl det då. Inressant, vem fan bryr sig om vad jag har gjort idag.

Jahadu

Jasså ni läsare, spardang och det blev fredag SISÅDÄR snabbt. Vad ska ni göra ikväll? Tror jag ska supa med mina kompisar. Typ aa dricker på och så. TIHIHIHIHI nej. Klart vi inte ska, är ju bara 17. Så det blir Prinsessans dagbok 2 och äta popcorn. Hoppas ni hare bra, PUSS



XOXO

Veckans konstaterande

Vi i närke gnäller. Riktigt mycket för och vara exakt.

Närkingen är inget mer än underbar, för visst kan vi vara glada och positiva, men vad vi ändå är bäst på är ju såklart att gnälla om olika saker. Nu har vi haft vinter och det har varit kallt, snö bla....bla...bla... och vi gnäller på. "ååååååh hur gött hade det inte varit med 30 grader och sol vänner? ÅÅÅÅÅHH MÅSTE UTOMLANDS NUUUU HATA SVERIGE!". Mm det kan vi hålla med om. Men så kommer den dagen, då vi faktiskt får sol. Och närmare 25 grader... då låter såhär "åååååååh fan vad varmt det är känns som jag typ kommer dö av den här hettan, nu sätter vi oss inomhus, ähfyfan här var det också varmt HATA SVERIGE"

LIVET

onsdag, igen

Japp. Idag har jag och Amanda varit på utflykt, drog en liten spontantrip till Ibiza faktiskt, kommer hem på fredag! Här har vi hittils raggat på fett snygga  boyzzz, och druckit massor av sex on the beach. Här är en bild tagen för exakt 4 minuter sen, lite spontant sådär. Våra vänner Maud och Lars går antagligen att hitta i bunten.

Veckans Diss

Veckans diss är ingen mindre än..........


40-års kris kvinnan.


De finns på stan. De finns i ditt hem, men framförallt - hos frisören. Hon bokar in sina besök hos frissan var sjätte vecka och tycker det är lite "fräsigt" med röda, eller kanske lila slingor i håret. "Nu ska jag vara lite annorlunda" kanske hon tänker, samtidigt när alla andra ser precis likadana ut. Kort hår, fräna slingor, kan det bli bättre?



Tänk slingor på det, nice.

AKTA ER

Camilla lackar ur. Hon hittar inte ett uttag till sin laddare. Nu gråter hon. Nu ska hon åka hem. Cp.

VINNAREN AV TÄVLINGEN

Hej! Tack för ALLA JÄTTE FINA bidrag. vi har fått in jätte många! Tyvärr kan bara en vinna, och denna person är ingen mindre än..........................................................................................................................................................................



AGNES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grattis din sjuka jävel.

Här är hennes bidrag:




TYCKER ATT HON LYCKADES RIKTIGT BRA MED ATT HITTA EN LOOK-A-LIKE. Så grattis igen! Du får din klubba inom en snar framtid. En kort fråga bara.. Grön eller blå klubba?
Här är länken:
http://jagagnescecilia.blogg.se/

Veckans i-landsproblem

Ni sitter hemma, jobbar, lagt runt massor av kuddar, filt över, datorn på, musiken i öronen, vad händer sen, varningstecknet kommer upp, nedräkning, 7 minuter kvar tills datorn dör, 7 minuter tills ditt liv går under. Man bara...bara.... orkar inte hämta den jääääävla sladden.


XOXO

HEJ BARN OCH PEDOFILER

idag har vi haft nationella. det var roligt. det gick jätte bra. jag kommer nog få mvg på hörförståelsen.  dagens outfit ser ni nedan. ville köra på lite hiphop stil, det känns FEETTTT.



/amanda

it's tuesday tuesday gotta be high on tuesday

Tjena. Hur mår ni? Hur har er dag varit hittils? Vad är i era tankar? Jag mår bra. Dagen har varit ok (bortsett från fucking äckel nationella) Just nu tänker jag på mat, det var ju nytt.

Vi kommer senare idag representera vinnaren i våran oerhört seriösa och underbara tävling, kärlek till er våra älskade läsare. Just nu har vi matematik och förstår inte ett dugg vad läraren förklarar, vi har prov imorgon.




nationella

Aa för Nationella i Engelska A gick ju bra


































































































































































































































































































































































NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.

Sundayyyyyyyyyyy

Sitter hos Astrid med Camilla och ska röka lite pipa nu hade jag tänkt. Sen öppnar vi vinaren och tar ett glas eller trehundra. Igår var jag hos frisören och ljusade upp mitt hår lite, och även mitt skägg. Tyckte det blev bra.

/Amanda

dagens random

Jag tycker om att äta. Gör ni? Vad tycker ni om att äta? Jag föredrar vinäger och havre.

Jodå

Tack för alla bidrag vi hittils fått till tävlinge, kötta på ni bara.
Påtal om kött, idag hade Amanda blött hår när hon kom till skolan, fettigt eller nyduschat njaa frågan, vad tycker ni? Så jäävla vågat asså. Kommer även en bild här på hur hon såg ut. TJA




XOXO

Tjarrå

Ska sätta på mig hjälmen och overallen nu, för att dra ut på min hoj. Hejhej. Såhär såg jag ut i tisdags när jag var ute och cyklade.



/amanda

Hejhej

Igår var jag och Camilla på möte med vår bokklubb. Vi brukar klä oss i matchande kläder för vi tycker det är lite roligt.
Här är jag och Camilla med våra vänner. CamILLA längst vill vänster, brun och fräsch. Hon är redo för sommaren! Sen vår kompis Maud i brunt och jag i det ljusblåa. Till höger kan ni se Lars i lila, han/hon är trasna. Lars var tidigare en man men operarade sig till kvinna.


/Amanda

Tips till er killar...

Var inte rädd för att synas!!!




SPARKLE!

/amanda


22.57

Nu är klockan mycket. Jag har varit uppe för länge och kollat på Big Brother vilket jag egentligen inte får för momi... vad ska jag göra? Blir nog och synda lite granna. Nu ska jag ta en cigg på balkisen, kanske en bärs på det, får knäppa den där ute... hejdå.


tävling

NÄ NU FYFAN!

Nu är det dags med en riktigt F E T tävling. Jag och Amanda, Amanda och jag, vi är ju väldigt felfria av oss. Men nu ska ni då försöka hitta den snyggaste och BÄSTA look-a-liken på oss två, vinnaren får en länk och en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel klubba på från klosterhallen (bara de som kostar 1 krona). SHOOOOT!




NKV!

Bästa hälsningar // Amanda & Camilla

tråkig

Idag är det en sån där dag som är tråkig. Där ingenting av det man säger är roligt. Eller där ingen annan säger något kul heller. Ja då vet ni det. Vad har ni gjort idag? Jag badade, morgondopp. Aa tja.


XOXO

Dagens hiss

Patrik i big brother. Jag saknar honom. Han var den som stod för de roliga stunderna i bb, eller hur? Det här är en kille med humor mina vänner, och ett gott hjärta. Bra smak på tjejer har han också, de som är smällfeta med äckliga bröst, najs. Sen de som är bleka och har adhd, najs.


Tjäna

Hej! Här är en bild från när jag och Camilla hade loppis. Vi fick 3 kunder idag. Det tycker jag är hyfsat bra faktiskt! Sålde dock inget, men aja. Bättre lycka imorgon. Lägg märke till våra magväskor, fab.


/Amanda

mmm rebeccca black <3

SNART ÄR DET FREDAG


YEAH

Jag och Amanda har öppnat en ny loppis! Ni kan komma förbi och fynda verkligen, ligger på oscarstorget i wien.



m

Sen så vare 349 ledamöter..... nära

/ camilla

WTF

Camilla: "Har Sverige 475 ämbetsmän?"

hej


RSS 2.0