torsdag gör jag ingenting..ingenting

Ne precis.

Imorgon blir det väl en rolig dag. Får antagligen måla mina ögonbryn lite högre upp så jag ser lite munter ut. Kommer väl göra det jag gör varje dag.

Vakna
Ta en cigg
Äta kattmat
Cigg
Sminka mig, alltså smeta på massa äcklig svart krita
Fixa håret
Min outfit
Cigg
Eventuellt dra till skolan
Hänga runt själv eftersom jag inte har några vänner
Cigg
Aa sen hem då

Aa, tja då


Tips

Hej kära läsare! Skolavslutningen närmar sig med stormkliv och eftersom så många av er läsare har visat sin uppskattning i kommentarsfältet om hur snyggt jag klär mig (TACK) så ska jag, endast för er skull, tipsa om skolavslutningsoutfits. Min inspiration är potatis och brunsås, med en touch av vinäger.









Denna är min favorit! Jag bar den faktiskt själv på balen i 9:an





/Amanda



Sexy bitch

Idag har jag då varit i skolan, oupsiieiie första gången på länge!! (generad smileyyyy). Har också 3 sena inlämningar, hehehhe börjar nog bli lite naughty (flörtsmiley). Anyway, har ni hört den här låten "sexy bitch"? Så hiiiiimla braaa lyssnar på den liksom varje dag nu!!

I alla fall så fick jag ångest idag och spydde upp allt efter jag ätit min dietmat, kom upp en hårboll? Undrar vad det beror på...

Aja, Amanda var taskig idag ni kommer få se, ska nu köpa en latte!!!!! Eller..ne. Kaloriesnålt te får det bli. KISSSESESSSSSS <3<3<3<3<3<3<3<3.


XOXO

HEJ HALLÅ GÄSTBLOGG //// ASTRIIID

Hej!

Idag är jag förkyld. Jag snöt mig i  matsalen, inte på toan eller så då utan typ vid salladsbordet. Jag tog i från tårna, ville lixom bli av med det. ut med snoret. Och ja... snoret försvann ju, men det bästa var att  jag tog i så mycket att jag släppte mig. Så det ekade i hela matsalen. Soft. cool. så jävla fränt .Så jag slängde jag upp armarna i luften och skrek SCORE!!!

Det var lite kallt idag så jag hade två jackor på mig, men jag frös ändå. Så jag tog inte av mig jackorna på idrotten. Är lite svettig nu men det gör inget eftersom vi ska och bada imårn med klassen.Nu ska jag snart gå hem till min kompis Camilla (hon på den nedersta bilden). Vi ska fixa mina ögonbryn som hennes!! åhhh längtar! kommer bli grymt.


Jag idag.

Camilla <33


Veckans höjdare



Hon är het, hon är populär, hon är vit som en vintermorgon, ingen mindre än Annie Almén!

Vi älskar Annie i Big brother. Hennes exotiska personlighet och underbara uteseénde. Vi är avundsjuka. Just nu är hon som hetast! Inget går upp mot hennes naturliga ansikte och hår, inget är bättre än hennes naturliga skönhet.

Kör på Annie dieten i vår! Håll dig borta från solen så mycket som möjligt.
Go Annie, vinn hela skiiiiiten!!!!!!

// Bill & Bull

Operation

Ja, jag tror jag nu äntligen har bestämt mig för det ofattbara, operation. Datumet är 12e april och då kommer jag ligga nersövd på ett bord på Evelina & Andreas kliniken i Stockholm. Storleken blir 65 AA eftersom jag är så sjuukt trött på så stora bröst som jag nu har. Har hört att det kommer vara inne med lite mindre kupor till sommaren, får bli dagens tips! F A B!


jag nu

XOXO

Kattmats dieten

Har ju börjat med min nya diet, kattmat! Den går suveränt. Har gått ner 43 kilo på ett dygn. Jag är sååå skinny bitch nuuuuuuu, det är vad jag vill uppnå. I LIKE!!! sen har jag min nya ryska björnfitta på huvudet som jag köpte för 80k i Ryssland, är en riktig fashionista nu. Bara café latten som fattas, men det kan jag inte dricka för det är för mycket fett och kalorier i.



Måndag, igen

Jag är nu 10 kr fattigare, och Amanda 10 kr rikare. Dikten löd såhär:

Привет Камилла.
Моя жизнь в России до сих пор ооочень хорошо. Сегодня я был в дерево, РУССКИЕ ГРУППЫ вы знаете? Ницца да. Русские продукты вполне нормально, кстати, русских бездомных помогли мне написать этот текст.

до свидания!


Översättning till svenska:

Hej, jag är i Ryssland nu.

Idag har jag endast varit på Posten och hämtat ut paket, fick med mig denna fina goodiebag, mycket behövliga saker, ska börja på en ny diet nu, kattmat! Får se hur det funkar :). Kjamizzzaaaar



XOXO

Ny vecka

Nu är måndagen här vilket innebär en ny UNDEEEEERBAAAAAAR vecka. Vad ska jag då hitta på? Jo min vecka ser ut såhär:

Måndag:
Vakna
Andas
Äta
Dö (inte hunnit gjort det än, är upptagen med att äta)

Tisdag:
Återuppstå (fick inspiration av Jesus)
Gå på toaletten
Äta

Onsdag:
Äta
Äta
Äta
Äta en gång till
Äta
Åka till Ryssland
Äta rysk mat
Gå på en rysk toalett
Klättra i ett ryskt träd
Äta en rysk
Åka hem

Torsdag:
Ta på mig en latexdräkt och skriva en dikt som handlar om hur min tisdag såg ut

Fredag:
Sälja dikten till Camilla för 10 kr

Lördag:
Träffa mina fåglar

Söndag:
Steka korv


Mmm mumma

Just nu vill jag...

...sola på min balkong i bikini
...frossa godsaker i en vit pyjamas
...dansa gaalet med mina vänner
...se en film, gråta, äta en ben&jerrys samtidigt
...vinna blogawards
...vinna på lotto
...rida en rosa ponny
...vara Lady Gaga för en dag och se hur hon fan tänker
...spåra ur på Gottis
...ta en promenad på stan, sjunga med i en queen låt, högt, skita i alla som stirrar på en
...läsa alla dassböckerna, på toan såklart
...medverka i "världens bästa hotell"
...ta ledigt från skolan, säger att jag ska utomlands, men ligger egentligen bara hemma och degar i en heel vecka
...köpa en billig elgitarr, lyssna på KISS och slå sönder den rejält
...leka datten
...göra ett matlagningsprogram som handlar om bilar


Aaa typ så.

XOXO


Bloggvila

Det är söndag, och idag har inget speciellt hänt som jag vill dela med mig med er. Vi ses imorgon <3<3<3<3<3.

Checka in min käre vän vendelas blogg den är g r y m, ni har den som länk i vänstra hörnet!




XOXO


Förlåt att jag sagt förlåt

Som Camilla nämnde så fastnade jag i trädet. Satt där hela natten och jag måste erkänna att det var lite kallt. Men tack och lov så fick jag hjälp att komma ner till slut. Dem fick hämta lyftkranen för att få ner mig. Men allt gick bra och jag är hemma! Nu ska jag dra på mig min nyinköpta pyjamas (se bild) och åka på slumber party (pyjamas party, för dem som är dumma i huvudet) hemma hos Josef Fritzl i hans källare.



Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

Kära läsare.
Jag har idag avstått från att dela med mig mitt otroligt intressanta liv eftersom jag inte.. ää ..orkat. Amanda/ornitologen fastnade igår i ett träd och har just därför inte rapporterat dagens händelser. Hon har även drabbats av något syndrom som gör att hon inbillar sig vara en fågel själv.. hmm.. but now I'm BACK!

Mitt uppdrag igår gick över förväntan. Om man bortser från att jag snubblade på en ett bananskal och slog huvudet i backen, tappade två tänder, samtidigt som mina maskeringsglasögon gick sönder när jag skulle gå in på ICA. Bortsett från det, enligt planerna.

Nu ska jag riva ost och äta det ur ett glas.



Wannabe...

XOXO

Dagens outfit

Ojojoj, lugn nu med alla kommentarer va, min dator blir överbelastad!

Tyckte det var dags att lägga upp en dagens outfit, eftersom jag antar ni behöver lite trendiga tips till sommaren? Precis som min käre kompanjon Amanda <3<3<3 nämnde förut så är det så F A B U L O U S det kan bli med hårigt! Det är sååååååååååå inne. Så jag körde på det idag faktiskt! Den här klädseln är underbart skön, du kan matcha ihop den med ett hårigt bröst till benen samt en skinnjacka eller så. FAB!



XOXO

Fredag

Kära vänner, idag är det fredag. Som Camilla nämnde tidigare, så ska min fredag spenderas i ett träd. Jag ska ta med kikaren och kolla på fåglar, för sådant tycker jag är roligt. Men innan jag drar iväg så vill jag tipsa om något jag tycker alla borde köra på i sommar, för det är hett! Nämligen strumpor i sandaler, så jävla fashion och snyggt så jag blir galen. Till detta är det även snyggt att matcha med ett par orakade ben. Tejer låt benhåren växa, så himla rätt! Vill även passa på och önska Camilla en trevlig helg <3<3<3



/amanda

I was born this way.

Idag är det frihetens dag. Den dagen som man längtar efter hela veckan, fredag.

Medan Amanda ska spendera denna ljuvliga dag i ett träd, tänker jag dra iväg på ett hemligt uppdrag. Kan dock inte berätta det för er mina trogna läsare, det är hemlighetsstämplat. Men jag kan inte hålla mig. Ja, jag jobbar för CSI men säg inte det till någon.

Vill även tacka alla er mina trogna läsare! Ni vet vilka ni är <3<3<3<3. Och det vet jag också. Tack Karl, Anton, Astrid & Vendela.



Jag på ett uppdrag

HEM LJUVA HEM

Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt händelsefull dag med torr kyckling och riskorn i håret. Nu ska jag unna mig själv lite getpung. Tycker det är otroligt gott och har två kassar här hemma, fyllda med just getpung. Har längtat hela veckan efter denna stund. LIFE IS GOOOOOOOOOOOOOOOOD.

/amanda

Dagens oväsentliga händelse

Har ni också några sånna där awkward lonely moments i livet? Det har jag.

Nästan varenda dag när jag ska hem (alltså en gång i veckan) och jag sätter i mina hörlurar och dunkar musik, så hamnar jag i någon sorts fantasivärld. Jag typ tror jag är med i någon häftig film där jag själv är huvudrollen och verkligen kan sjunga, vilket jag nu absolut inte kan. Jaja, jag brukar då märka av lite småknäppa saker på vägen hem. Som idag t.ex. Gatan utanför där jag bor heter fanjunkarevägen. Jag menar, vem fan döper en väg till fanjunkarevägen? Gatan kunde ju lika gärna heta bamsevägen ifall den velat. Sådärja, då vet ni det.



XOXO

Beslutsångest

Har börjat fundera på och sticka ut lite mera i skolan. Göra någon snygg entré till första lektionen liksom. Så jag tänkte köra lite GAGA-style. Vad sägs om att komma till skolan i ett ägg? Behöver några bårbärare då dock. Hör av er om ni är intresserade! 073-8653920.


Nice

XOXO
You know who

Damn

Ohhelvete vad jag mår illa just nu. Smällde precis i mig liiiiiite för mycket kladdkaka. Och jag som hållit mig från godsaker i 1 1/2 dag! Nej, nu blir det hårdhandskarna, morötter hela veckan. Aa till fredag dårå.


LOOK OF THE DAY





Så här ser jag ut idag. Glömde kamma mitt skägg, men äh vafan. Man får ju bjuda lite på sig själv.
/Amanda

HALLÅ I STUGAN

HALLLLÅ HALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅ, amanda här!
är ju sjuk idag (fyhelvete vad skönt det är), så liggger just nu i sängen och degar. förhoppningsvis så jobbar camilla arslet av sig i skolan just nu...
älskar förresten kepsen jag har på headern, DEN ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MY STYLE! tror jag måste köpa en sådan. Vill även tacka camilla för sin kämparglöd och passion. Nej nu ska jag sova.

AU REVOIR


Chilli'n in the hood

TJEEEEEENARE männen, TJEEEEENARE svenska folket.

Sitter nu här i klassrummet och schteker. Jobbar inte på lektionen hehehehhehe, lite busigt sådär!
Amanda är sjuk idag.... var ju synd....fick jag bloggen för mig själv....
Vill bara meddela att allt som kommer skrivas i den här bloggen komemr bli F E D T. Följ den, because your worth it!

På återseénde!



XOXO
Camilla

Hej och hå

lskfjcl<AIhsvCÄO<UHVCOHqjefcOuheudoihxsaigfdaiyguwehfdiouwefc c  jnewouhjfoöJWS-Ljqkufhcb'qPIhefdcoihqdäoIahfåicÄ_HEnufchnqehjmvnPhrfvecPQÄOHFEPHFPQHEMJVDOIW

precis så känner jag just nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0