hiss-släkträffen

"Sååå, vilken skola får du nu på?", "Jaha vad är det för någon linje?", "Vad har du för underkläder på dig?", "När hade du sex senast?", "GILLAR DU MAJONÄS?".

Visst är det underbart och upprepa om och om igen om vad man ska bli i f r a m t i d e n och allt sånt. MM MUMMMMA.


bebisarna är också mysiga, när de är tysta

 

XOXO


ÄNTLIGEN

Har nu ÄNTIGEN skaffat ett eget klädmärke! Har fått så oerhört mycket beröm om mina olika outfits etc. Tyra ringde mig och inspirerade mig till och med :D:D:D:D:D:D. Klädmärket kommer heta "Fab4Life".

Kommer om ett tag när industrin har växt sälja mina kläder hos ett antal återförsäljare! Kommer nog inte bli H&M för de känns lite.....aa white trash. Så det kommer nog antagligen bli hos LA BOOM ::D:D:;P;P;P;;D;D;;D.

Pusss

snartSnartSNART

 

XOXO


tips-festival outfits

M. Då var det snart dags för alla dessa fjantiga festivaler och så. Självklart måste man ha på sig något stilrikt också. Om man inte känner för och springa runt naken och visa hela dasen förstås som Bill (nice) gör i öppningen av filmen "himlen är oskyldigt blå", kolla in det/den (dasen). Här kommer då lite små förslag på vad man kan ta på sig under dessa orena och snuskiga veckor, ENJOY.

classic

om du vill sticka ut och vara annorlunda, mycket inne med grönt eftersom när du är på festival finns det mycket skog

bekvämt till lite svalare sommarkvällar

oerhört lättmatchad outfit, helt klart min favorit

 

XOXO


P&L

Nu är det äntligen dags för P&L! Så som vi alla har väntat! Det är ju alltid lite av en tävling att uttmärka sig med sitt tält, vilket jag tycker att man ska satsa mycket på i år! Här är några förslag;


Veckans citat

Var ute och joggade i morse. I 40 minuter. Jo. Det var ju rätt kul och så. Sprang och log hela tiden. Sen så var det inte så. Finns ju ett känt citat:

"Om jag någonsin ser en leende joggare ska jag överväga saken"

Och det var därför jag gjorde det idag, såg en på stan igår.

 

Och så här såg jag ut i morse

 

 

XOXO


wieeyeyye

JAG HAR FÅTT EN NY SPARKCYKEl. Så himla glad är jag!

 

XOXO


summertimes fuckers

Hej!
Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig på midsommar, men jag behöver nog faktiskt inte fundera över det direkt. Jag kommer spendera min midsommar naken. Ska nog endast chilla, röka på och ligga i mitt badkar.

glida runt, hänga runt, röka på.

 

XOXO



:(

jag har som sagt jobbat på min fitness de senaste månaderna, är är resultatet!

 

...fast jag har mest satsat på de högra magmusklerna

 

XOXO


Midsommaroutfit



Detta ska jag ha på dig till midsommar. Svart är inte somrigt, men det är läckert.

nu ska jag dissa

Veckans diss går till.............

gitarristen.

Han tror han är djup när han tar fram sin fula gitarr och ska spela. Saken blir ju inte bättre eftersom han vill sjunga till det han spelar också. Nej, det är inte sexigt att spela gitarr. Nej jag smälter inte, vad bra nu har jag sett din talang kan du göra något mer? Blir fan gladare och se en man laga mat än och spela på en gitarrjävel. Vad skulle en kille om jag tog fram en triangel och dinglade lite? Ja men vad fint. NEJ. Palla.

romantiskt

XOXO


jobbelijobb

Jobbar på nudå som vanligt!

Parkarbete som gäller i stadsparken, här är jag idag då. Det är så skönt när man jobbar för man slipper bry sig om hur man ser ut, så jag sminkar mig inte, byter aldrig kläder, duschar aldrig etc. Så länge leendet är på så flyter det som margarin!!!!

 

XOXO




amen vadåra?

mmm blev lite lite mat där och lite mycket kajal va?


igår

Sry för dålig uppis! Var lite upptagen igår eftersom jag var på resturang och käkade med min nya bff. Paris heter hon. Hon vill förbli anonym så nämner inte hennes efternamn.................................
Japp. Vi träffades på tv iaf. Fett vare, jag vågade klippa min frilla och färga håret så då accepterade hon mig som en bästa vän.

Här var gårdagens outfit i alla fall. Palla använda bistick och sånt? De gör de inte i Kina liksom. :)

 

XOXO



outfit of the day

Idag har jag låtit min käre vän Albin fått posa så fint för dagens outfit! Det här är läckert, och om inte läckert jävligt snyggt. Vi har som sagt tidigare hissat strumpor i sandalar (så snyggt så man typ dör) men det bästa är väl ändå instoppade skjortor, eller varför inte.. tjocktröjor? Vad vi säger är det vi alltid säger F A B !


You go girl!

XOXO

morötter

Aa vad tråkigt att Amanda är i Stockholm just nu. Tråkigt att hon är på konsert i Globen. OCH VAD TRÅKIGT att hon ser Linkin Park live. Fitta.




18 FFS

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP, fyllde 18 i lördags så festa loss SOM FAN. Drog dit med Amanda och hennes nya bf, Mr.AM kallar vi honom eftersom han har ett dubbelnamn. Den här bilden är tagen från örebroguiden! Jag längst till höger FETTTT

 

 

XOXO


statistik

Hejsan!

Asså det är helt sjukt. Vår statistik bara går upp och upp för var dag! Tack alla underbara och älskvärda läsare för det! <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Såhär såg det ut idag, printscreena nyss.

 

XOXO


random

 

Kommer faktiskt inte på något och skriva om den här bilden. Tyckte bara att den var jävligt läskig, och ville dela med det med er. Varsågod.


XOXO


då var det dags

ska ni kila iväg till Amandas kalas! Vi ska vara utklädda till prinsessor, löv it. Ska fan komma som Hulken eller nåt istället, bara för att retas. MOAHAHHA. Aa. I alla fall så har jag inte köpt någon present till henne, tycker det är onödigt, det är en present i sig att jag kommer liksom hon ska vara jävligt glad för det. Såhär såg det ut förra året hos mig.

 

XOXO


Jupiter

Ska som sagt åka till Jupiter i sommar med min familj. Tänkte berätta lite om resan dit.



Planet vi ska åka dit med. High tech.



Ska ju vara där 2 veckor. Första veckan ska vi vara i norra Jupiter, det ser ut såhär överallt typ. "Finns nog inte så mycket att göra där", tänker ni säkert då. Men jooooo, klart det finns!! Man kan ju... fika där.



Andra veckan drar vi till södra sidan av Jupiter. Det ser ut såhär! Ingen större skillnad egentligen. Här kan man också... fika. Men inte så mycket mer än så


Veckans rådiss - usla reklamer

Ibland när jag sitter framför tvn och reklamerna uppenbarar sig så brukar jag tänka, hur fan kom ni på den idén? Jag menar dagens reklamer är så usla så att de nästan blir roliga.

"näää det röda är ingen karamellfärg, det kommer från rödbeterna, kolla här, inga konserveringsmedel....etc."

Nämen vad underbart så det är inget socker i dem som gör mina barn feta, rena magin? Dessutom skulle det vara roligare om den jävla danonino förpackningen sprang runt och sjöng en låt än att ni sitter på en bänk och låtsas att ni är skådespelerskor. Gå hem och skaffa ett jobb.

 

XOXO



Studenten

Japp. Idag var det studenten dårå. Jag och Amanda var uppe på stan och skulle fira hennes pappas brors dotters kompis systers bekanta vän. I alla fall. Det var lite jobbigt att strosa runt på stan bland allt folk för Amanda har fått något ryck i livet just nu, att hon helst vill gå runt naken. Jag menar, alla barn blir skraja som fan.

Tight ass

XOXO


hej

Tjena. Vad händer din fräkninga filur?

Veckans hiss- soffsittarna

Du är på fest. Det är fett drag. Och så finns det de underbara människorna som du bara vill hänga med. Soffsittarna.
De glider, de slöar, och de är bara heelt underbara. Vem vill inte vara som dem? Palla dansa och allt det där, vara social och allt det där, umgås med andra och allt det där, mycket mer nice och sitta fastlimmad i en soffa resten av kvällen och digga musiken genom huvudrörelser och trumma lite på knät med fingrarna.

 

XOXO


WEHO

har förnyat mitt pass för att jag ska flyga till jupiter i sommar. så här glad blev jag när min pappa gav det till mig!! 



dagens snygging



love the hairstyle

beklagar

Vi beklagar för dålig uppdatering älsklingar. Orsaken är att vi inte är rutinerade bloggare och föredrar att leva loppan och sola istället för att sitta framför en dator.

Men nu är dagen kommen och inläggen på g! Skulle vilja berätta att idag så satt jag och Amanda och diskuterade om den nya Daimglassen. När jag sa att jag tyckte den var jävligt äcklig såg Amanda ut percis såhär.

(Amanda kollar upp eftersom hon är dvärg om jag inte har nämnt det)


XOXO

snart smäller det!

Ja snart smäller det! Snart lägger jag av en bomb i toaletten hihihihihih.

 

XOXO


KISSIE

VAD I HELVETE KISSIE? bild tagen från hennes blogg. hon ser ut som en gyllenbrun kycklingfilé. lägg märke till hennes kycklingvinge



dagens diss- fult mode

Ja ni hörde rätt. Sånt där äckligt och smaklöst mode. Designers som får hutlöst med pengar för att komma på att man kan ha ett fågelbo i håret eller en genomskinlig bh. Hur tänkte ni nu? FULE FAN tänker vi.


Fint.

 

XOXO





sommar

Japp, nu är det snart dags för skolavslutning och allt det där. Jag har funderat länge på vad för klänning jag ska ha på mig!? Men nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut. Hittade denna skönhet på ICA Maxi igår, FYND!

Endast 29:-, lätt värt.

Det gula bältet är mitt, tyckte det matchade fint!

 

XOXO


solasolasola

Hej bloggen.
Jo jag och Amanda har ju snackat länge om att vi är så grymt vältränade, right? Men ni har ju aldrig sett en bild. A, sen sola vi igår en snutt lite sådär på eftermiddagen.... här slänger vi in en liten pic vänner.

Amanda till höger, jag till vänster.

 

XOXO


hejdårå

Hejdå folks. Drar mig på golfbanan och ska gå en liten runda med mammsen. Har glömt och berätta en sak för er!
Jo jag vann ju Stockholm Open i damer förra våren, och ett av priserna var att hamna på ett omslag av en tidning! Skitnöjd med bilden, verkligen. Här får ni se en liten blick.



Bilden är tagen från deras hemsida, något psyko som ändrat namn och så men DET STÄMMER INTE

XOXO

My father

Jag känner att Camilla och jag kanske borde bli lite mer personliga i bloggen. Visst skriver vi om vad vi gör på dagarna, men vi kanske borde ta och skriva om andra personliga saker också? Jag tänkte i alla fall ta och presentera min pappa för er. Här är han! Han heter Kenta-Lasse, 26 år från Cypern. Visst ser han rätt bra ut va? Jag är stolt över min far. Min far gillar att spela sällskapsspel, dricka mjölk och virka dukar. Han jobbar som sjuksköterska, en extraknäcker lite ibland som gynekolog. Här är en bild på honom från förra året när han råkade parkera bilen fel. Han har inget bra lokalsinne men han är en bra pappa för det.


dumbleedåår


lol


Världens bästa Conny

Ikväll var jag på fotbollsmatch, jag säger som jag brukar, jag hejar på dom som vinner! Funkar alltid om du inte vill känna dig undertryckt när de andra vinner, ett tips från coachen ;)
Kvällens mål skytt var Conny Lindfors, vilken hjälte!
Har många talanger den där Conny, han är min nya idol!

PUZZZZ


DAGENS HISS

ej, tjänareeee!!! Kände bara en plötslig lust att hissa när man alltid sjungit med i en låt och trott att man sjungit rätt och sedan får reda på att det är helt fel! eller när man var liten och sjöng med med egen engelska, underbart.
Kom och tänka på det igår när camilla sjöng:
Abbas Does your mother know -  Well i can dance with you honey, if you think it's funny, does your mother know that you're out?
Camilla sjöng- Well i can dance with you honey, if you think it's funny, does your mother know that you're hot?
hahahaha
så här har jag hittat ett fett klipp med massa flippade felsjungningar!! enjoyyyyyyyy



tjena

Det här är min högsta dröm, helt seriöst, skulle hellre bada i ett badkar fylld av smält choklad än att få pengar.

 

XOXO


RSS 2.0