random

Diggar BB låten "Fest i hela huset" till rättskunskaplektionen, livet leker mannen. Tänkte bjuda på en random pic, enjoy.



XOXO

Skola...

Sitter nu i skolan! Ska bli underbart skönt med lunch snart, känns som det är dags för påfyllning.

Påtal om mat. Jag flög ju när jag var nere i Spanien och jag tycker det är oerhört kul! men roligast är väl ändå alla räddningssaker som finns på planet om man kraschar. Jag menar det finns inga fallskärmar eller så bara lite rushkanor. Önskar det inträffar någon gång.



XOXO

HHAAAAAAAAAAAAAAHA



/Amanda

Godmorgon

Hej! Såhär ser jag och Camilla ut idag. Camilla till vänster, jag till höger.





/Amanda

potatis




TWILIGHT <3<3<3

hemma

JAG ÄR NU HEMMA!
Solbränd, fin, allmänt najs är jag. Ätit upp mig lite men ÄH vafan, det var ju semester trots allt.
Som sagt så råkade jag ut för lite olyckor men även underbart härliga saker, här kommer en summering av min resa!


Jag nu, till vänster står min käre vän Carlos som jag träffade där nere, eller, vänta nu, är det tvärt om?



Här är strandenjag hängde på för det mesta! Lite svårt och hitta mig kanske men ligger i mitten där någonstans...


Och så åt jag mycket sådant

XOXO


HIHI



/Amanda

SÅ JÄVLA RÄTT!



/Amanda

Ne

Jag bestämde mig tillslut för att gå ut och åka lite rollerblades. Dagens outfit blir alltså denna.



/Amanda


WTF

Kissies bror är ju snygg.




NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT. Euwh.


Och vadafan händer med Kissie? Från detta:




Till detta:




Och vad hände här?



Vad händer?

Vad ska man hitta på idag då tro? ÖSK match är det ikväll och jag funderar på att kanske gå. Såhär såg det ut sist jag var och kollade på fotbollsmatch. Dem fick lyfta ut mig! Åh det var nog den lyckligaste stunden i mitt liv för det kändes som att jag flöög.



/Amanda


Naglar

Fixade naglarna idag. Såhär såg det ut förrut:





Men jag kände att de var lite för korta så jag gjorde en förlängning, så nu ser dem ut såhär:





Jag är jätte nöjd med resultatet!!

/Amanda

Ajdå.

Camilla här igen. Ville bara tala om att jag klättrade i berg igår, men det gick inte så bra. Det slutade med att jag hamnade på sjukhuset med brutna armar och ben. Kommer nog bli liggandes här resten av resan. Synd att det skulle bli såhär. Tur att jag har gott sällskap i alla fall.




Jag just nu....



Mitt goda sällskap. Han heter Carlos och jag träffade honom när jag var på nudiststranden.


XOXO "Camilla"

Påsklov

Det är ju som sagt påsklov! Jag hoppas alla njuter. Så vad ska ni göra i påsk? Själv så ska jag klä ut mig till en gul kyckling, hela lovet. Kände att det kanske kunde vara lite roligt. Fast egentligen behöver jag ju inte ha på mig någon kycklingdräkt. Kan ju bara låna Linda Bengtzings outfit som hon hade på Melodifestivalen...

Titta vad hardcore hon är. Jag ser upp till den kvinnan.





/Amanda


Det rullar på

Tjenareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Måste säga att jag är lite avis på Camilla som är i Spanien och lever livet. Men jag har det bra jag med. Jag menar, jag är ju snygg... Och det är inte Camilla. Hon ser ju ut som att hon börjat brinna och någon sedan försökt att släcka henne med en yxa. Hoppas du inte tar illa upp Camilla, du är bra som du är ändå! Här kommer en bild på mig just nu, tagen för 3 minuter sen.



/Amanda

Tjurfäktning

Var på tjurfäktning igår och det var jätte roligt.



Hihi.




Efteråt var jag bara tvungen att be den vilda tjuren att posa för mig.



XOXO "Camilla"

HOLA!

Ville bara tala om att jag har det jätte härligt här i Spanien, livet leker! Även om jag bara har vart här några dagar har jag fått jätte mycket färg. Jag trivs i min nya solhatt, som ni kan se på bilden. Har även köpt en ny bikiniunderdel som ni också kan se på bilden... Eller nej, den kan ni ju inte se. Magen hänger över. Men jag trivs i min kropp! Spela roll om man väger några kilon för mycket så länge man är nöjd själv?

 

XOXO "Camilla"


Farväl

Då var det dags, Time....to say goooodbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Aa jag ska ju på semester. Blev och omboka Sibirien resan så fick bli något äckligt varmt ställe i Spanien *suck*. Amanda kommer dock stanna hemma, hon måste ju uppdatera liksom. Så från och med imorgon, kommer jag mobilblogga, kommer bli najs så ni för följa mitt liv i Spanien! Kommer sakna er....och våran statistik kommer väl antagligen sjunka eftersom Amanda kommer som mest blogga och jag är ju den roliga av oss. Aja hoppas det inte sjunker under 10 läsare! Då blir jag GLAD! Påtal om glad, GLAD PÅSK, ha på er så mycket gult nu som möjligt och gör lite spontana "kacklingar" om ni känner för det. HÖJ



// Camilla

Skola

Mm bra det går i skolan då. Har ju gjort så mycket på lektionen. Kul att man har matteprov snart också, kommer ju gå bra. Hej mitt liv suger. Ska nog uppmuntra mig med lite kaktus. TJA



/ Drottning silvia

Heej<33

Oop, nu blev ni lite snopna va! hihi ;S
Emmyieh här!! tänkte bara görah 1 listah påw nåwgrah fiwna sawker jah jillar just nue.
Fniwz. obs. byxorna i förra inlägget var det värsta jag sett på länge!



Idominsalwa.
Asbra, assnyggt, asbilligt, asskönt och framförallt helrätt.

Bild på mig idag, mihi <3 (a)


Cascadas feta musik! Bewsta på länge, har ni hört hennes nyah 3v3rytime we touch? sååå brah.
obs, lägg märke till hennes galet snygga underhår och ögonfransar! *vill ha*


sist men inte minst, hih

Converse med klackar. OMG så sjuukt fina! har just klickat hem ett par! från musthave4ever.com/now/yeah
Perfekta till sommaren och alla spontana latte på MCD!

PUwzz påh er!

Gott

Idag har jag lunchat med min bästa kompis Amanda såklart. Vi hade det underbart. Orkar inte plugga nu. Det är ju fint väder liksom. Inte för vi sitter ute men...ändå. Aa så det blev ju min absoluta favorit, ceasarsallad. Den är nyttig god och oerhört dyr. Underbart! Tog även ett kort för att fresta er!!!! Kram



XOXO

Drömideal

Den här kroppen måste jag ha i sommar! Mitt drömideal, skulle kunna offra ett lillfinger för att få se ut såhär... Åh så jävla sngg brud. Blir deprimerad :(



/Amanda


Makeup

Hej! Idag sminkade jag Camilla, titta va söt hon blev.


/Amanda

Boyfriend jeans

Hej! Idag så orkade jag inte ta på mig några tajta obehagliga byxor så jag lånde Paulos byxor. Så blir det ett par jeans i boyfriendmodell! Bekvämt, snyggt och trendigt hela våren. Snyggt va?


/AManda

Mes Sverige

Mm. Idag har varit en sån dag där jag verkligen har irriterat mig på nästan exakt allt. Idag har även varit en sån där dag där jag insett vilken mesig svensk jag är. Så det fick mig fundera lite granna, över saker vi i "lilla landet lagom" tänker och tycker men aldrig gör eller säger till om. Så här kommer en liten lista över sådana.

* Åkt flygplan någon gång? Hur många gånger har inte just Du hamnat på en plats framför en irriterande äcklig unge? Ofta eller hur. Så mysigt när ungen börjar lägga upp fötterna mot din stol eller ännu bättre, börjar sparka och gnälla för den vill veta när den snart är framme. *VILL DU VARA SNÄLL OCH SLUTA*, kan man ju säga, men istället så vänder man sig hastigt bak med huvudet och blänger på ungjäveln som om det skulle hjälpa.

*När man är på marknad så lyckas man ju nästan alltid hamna i trängsel. Självklart när man är oerhört sugen på marknadsgodis eller liknande och ser ståndet en bit ifrån vill man ju hinna dit så sanbbt som möjligt. Men tanten med rullatorn framför vill såklart hindra det. Istället för att säga "Ursäkta" står man och trippar långsamt bakom och hoppas på att hon får vingar och ska flyga iväg, eller nåt.

*Det är vinter. Man fryser arslet av dig. Och bussen är typ 20 minuter sen. Då tänker man "Nu jävlar ska jag skälla ut busschafförjävlen" Sen kommer bussen. Du har förberett ett tal för att sätta chauffören på plats. Dörren öppnas. Så sitter det en oskyldig liten kille med glasögon som ser jättesnäll ut. Man biter ihop och kör ner rabattkortet och går på bussen.

JAG ÄLSKAR SVERIGE

XOXO

Hej

Ville bara tala om att jag har en ny pojkvän nu, jag dumpade Bert. Det funkade inte helt enkelt! Han tyckte det blev för jobbigt med bloggen och att jag är så känd. Han tålde helt inte enkelt att jag fick så mycket uppmärksamhet och berömmelse. Men aja, vi hade kul så länge det varade. Min nya heter Paulo och nedan ser ni en bild på honom. Till skillnad från Bert, så kan Paulo faktiskt ta det här med att synas på bloggen (snart Sveriges största, 13 läsare hade vi idag). Han kommer ju få smaka på berömmelsens för- och nackdelar men det klarar han av. Visst kommer alla tjejer slänga sig på honom när vi t.ex. är på stan, och alla kommer ju försöka förstöra mellan oss. Ibland suger det att vara bloggerska, man får inget privatliv...


/AManda


Min dag

Idag har jag gjort det vanliga...

Druckit kaffe
Druckit latte
Druckit cappuccino
Fikat
Lunchat med nära och kära
Druckit kaffe
Kaffe
Latte
Varit i skolan
Tränat
Latte
Latte
Latte
Kaffe x5

Så vad har ni gjort idag? :)

XOXO


Tack

Vi vill bara säga en enda sak till er och det är tack, tack för att ni finns, tack för att ni stödjer våra ideér och uppoffringar för bloggen, tack för att just ni är ni, och för att vi är...vi.

LOVE YOU GUYS



XOXO
Gossip girls

I found it

Åh ni anar inte hur glad jag är just nu!
Ni alla vet väl vem Annie i BB är? Och ni alla vet då antagligen hur hennes favorittröja ser ut? SÅ FIN! Vad händer då när jag går på stan idag? Jo, jag hittar nästan en IDENTISK tröja som hennes, jag vet seriöst inte vart jag ska ta vägen nu, var ju bara så tvungen att köpa den! 49:-!?!?!???!?! Liksom, HEJHEJHEJ FYND.





XOXO

Veckans Höjdare

Och så var det dags ännu en gång för veckans höjdare! Vi har övervägt denna oerhört talande titel men tillslut har vi kommit fram till ett grymt härligt beslut. Veckans höjdare är ingen mindre än......... ARGA SNICKAREN!



Vi gillar Arga Snickaren. Det är lite Gert Fylking goes Äntligen hemma style. Fränt vänner. Det bästa är ju trots allt när man är så himla förbannad på något och man vill slå i saker och ting, vad är inte bättre än att se på tv när någon annan gör det? Nice.

XOXO


Dagens outfit tips

Har ju tidigare snackat om hur snyggt nätlinne är. Hittade denna nätdräkt för killar. SÅ FAB!!!!!!! Sitter här och dör för den är så snygg. ALLA KILLAR MÅSTE KÖPA! Gillar att man både kan använda den hemma när man myser med t.ex. flickvännen och att man även kan ha den när man går ut på fest eller liknande. Den är för övrigt mycket snyggare än sånnadär gräsliga One-Piece dräkter.



/Amanda


HELVETE...............................................................

NU FÅR NI VÄL FAAAAN TA OCH KOMMENTERA LITE VA??? VAD ÄR ERAT JÄVLA FUCKING PROBLEM????????? VI GÖR INTE DET HÄR FÖR SKOJS SKULL!? VI VILL HA LÄSARE O K E J`?????

SVIN

OUPPSIIIIIE

Just det. Kanske är bra och berätta vart ni kan skicka in bidragen......

Skicka till Amandas fjantiga mejl! [email protected]

Eller till Camillas.... som är såå mycket bättre.... [email protected], underbar!

A jo yes a okej visst m ok, hej.


// Kenza

Tävling

Ja nu är det dags!

Vi har nu beslutat oss för att starta igång en liten tävling här på bloggen! Uppdraget är att du vår läsare, ska skicka in en fanbild på antingen oss eller någonting du tycker om med bloggen!

Vinnaren belönas med att få en länk, gästbloggning, och ett nykissat lakan. Du har på dig tills nästa lördag!

WAR OUT


Amanda hade en trevlig helg, blev lite mycket majonäs med grädde...


Jag efter en hård parteynatt

// GRISEN OCH RÅTTAN

TJENAAAAREEEEEEEEEEE BRÖÖÖÖDER

Muu

Majonäs

Hejhejhejhejhej.

Sitter nu och kollar på någon nedrans SKITFILM, vi har rättskunnskap, <3<3<3<3<3<3<3<3. Vi har en liten annorlunda lärare, en fågel???????? Hur tänkte ni nu Thorén??? Affärsgymnasium goes Kvinnersta-ZOO?????

Hejsvej.



XOXO

Sommarnytt

Hälsade på min moster igår. Hon och jag är kanske inte sådär jättelika... men jag tycker om hennes klädstil i alla fall! Ylletröjor är livet. Sen så var det ju inne med att ha byxorna högt upp igen då. Fashionabelt!!!!

XOXO

Husdjur!

Jag har länge velat köpa ett husdjur och nu har jag äntligen gjort det. En liten kanin!!!!!! Några förslag på vad jag ska döpa honom till?


 

/Amanda

Fashion

Hittade ett par nya trosor i måndags som jag glömde visa. Jag tänker använda dessa som shorts i sommar! Så himla snyggt med nude-looken. Vet inte riktigt vad jag ska matcha med, men kanske typ träskor och magtröja?





/Amanda

DET HÄR SUGER BALLE!

Semester

Sitter nu här med min latte och klickar hem lite klänningar från internet, 13 stycken för och vara exakt.

Efter många om, men, hur, varför, vill jag, ska jag, har jag råd, får jag för min mamma, så har jag och Amanda beslutat oss för att ta en liten semester om några veckor! Ska bli super mysigt eftersom vi verkligen längtat efter a week off, aa du fattar. Men det blir ingen skid semester. Ingen charter semester. vad kan det då blir kanske ni undrar? Ja, det bär av mot Sibirien! Vi ska alltså göra... ingenting alls bara finnas, NICE!



Blir en tågresa



Lite båt



Träffa någon random snubbe

XOXO

Secret


Medan Amanda har börjat träffa sin secret boyfriend "K" har jag också en ny pojkvän. Nämnligen denna fina kofta jag inhandlade på Marieberg igår! Är fortfarande osäker hur jag ska använda den men en sak är säker, den sitter som en smäck! Fanns en grön groda också, så det var lite beslutsångest där. Men det här blir läckert med den rosa färgen till sommaren, mycket färscht.


XOXO

Shoppingen

Nu kommer bilderna från shoppingen som jag lovade. Självklart var det Mr. K som betalade allt hihih.








Eftersom jag ännu inte hittat mina drömsolglasögon så köpte jag dessa, tyckte dem var helt okej liksom. Vill inte säga vartifrån jag köpte dessa, för då kommer Camilla ockå köpa dem... Så himla wannabee är hon.



Utsvängda jeans är ju lite inne nu. Köpte dessa, 400 kr från märket Cheap Sunday. Ska nog ha dem imorgon.



Hittade dessa praktiska strumpor som man kan ha i sina flip flops, ursnyggt! Har ju tidigare hissat strumpor i sandaler, men strumpor i flip-flops är ännu trendigare enligt mig. 149 från Inter Sport och dem är dina!




Köpte honom! Tyckte han såg snäll ut så var tvungen. Jag ska döpa honom till Monica (och nej, Monica är inget tjejnamn). Köpte honom secondhand för cirka 34 kr, så tyvärr tjejer, han är unik och ni kan inte hitta en likadan! Detta är nog mitt bästa fynd.


Nätlinne är aldrig fel! 99 kr, Ginatricot.




Jumpsuit är hett i vår! Jag tänkte att jag inte ville vara så mainstream, så körde all in på en lite dyrare. Lätt värt det. 275 000 kr. Säger dock inte vartifrån. Vet ju att Camilla är sugen på denna också.


 Ville expandera min Flip-flop samling så införskaffade dessa snyggingar. Är helt kär! Shoes are a girl's best friend. Älskar att dem är så sportiga! Men får vänta lite innan jag tar på mig dessa, är inte säsong än riktigt. Men i sommar, då JÄVLAR! Ska även ha mina nya strumpor i dessa skor. LOVE IT.


Sist men inte minst köpte jag denna hoodie. Tycker den är fierce. Ska ha den på kvällarna när det är mörkt, och så ska jag jaga tjejer så att dem tror att jag är en våldtäktsman hihi. 199 kr från Lindex.

/AMANDA

Tjena!

Denna tisdag har vart rätt hyfsad. Var och shoppade lite och fick med mig hem lite vårnytt. Gjorde en del riktigt fräscha fynd!  Bilder kommer snart upp på vad jag köpte. Träffade även en viss mr. K och vi hade trevligt. Vi tog ett romantiskt bad ;);););) Vill inte riktigt avslöja än vem han är än, men eftersom jag är så snäll så kan jag ge er en bild från dagen. I LOVE MY LIFE.


/Amanda

Transformation

Jag ju glömt och berätta min lilla förändring i utseéndet sen 2009! Gjorde ju då 10 ingrepp på en dag... var ju då död för några minuter på operationsbordet, de återupplivade mig sedan med en tops unsmörjd i ketchup.

Väntar nu på Amanda till hon kommer till skolan, vi ska då iväg till "The kills" och käka, blir en liten trip dit bort. Tjarråh.



Måndagsbarn

Hejhejhej.
Idag är det måndag vilket menas att jag har varit ner till stallet <3<3<3. Fatima min kompis var där och vi lekte runt med hästarna! Superduperskojsigt! Amanda var också med, men hon rider ju fortfarande på ponny (tönt) medan jag redan rider på de stora hästarna. Min egna stora häst heter Plutten. Aja luktar lite äckligt nu efter allt bajs i stallet, för Amanda var så omogen och kastade bajs på mig!? Liksom, det gjorde man i trean? Aja, så jag kissade på ehnne tillbaka, fränt.

Kluttelusstusspluttispussgosidosigullegullfjullinullpusssklutt.


Aa just det, någon Sebastian kom på besök

31 saker jag gillar

1. Mig själv
2. Fåglar
3. Mitt liv
4. Springa naken genom vattenspridaren
5. Finska språket
6. Äta potatis med skalet på
7. Äta apelsin med skalet på
8. Äta banan med skalet på
9. Äta tacos utan skal
10. Att skrika fula ord (t.ex. kärring, slyna, äckel osv) till random personer
11. Spara tånaglarna jätte långa och sen göra fransk manikyr på dem
12. Samla på gruskorn
13. Sova på nykissade lakan
14. Peter Jihde
15. När människor drar roliga Bellman skämt
16. Att kasta sten på folk
17. Allt som är hårigt
18. Benvärmare
19. Håriga benvärmare
20. يتحدثون العربيةيتحدثون العربية
21. Koka ägg
22. Höstlöv
23. Höströv
24. Häströv
25. Skor med kardborreband, så man slipper knyta
26. HM:s foundation för 50 kr
27. Vita jeans
28. Jimmy Jansson, han är ju snygg och sjunger bra låtar (han har ju gjort en låt till mig om ni inte visste det, den heter "Amanda")
29. Att röka under fläkten
30. Att inte tvätta av sig sminket när man ska sova (känslan när man vaknar är så underbar)
31. Café latte på Espresso House

/Amanda

Söndag=skit

Visst är vi feta på att uppdatera på helgen? Vet. Aja jag har en lite surprise till er kära läsare, och det är att en tävling kommer snart uppenbara sig på bloggen, så var R E D O.

Idag har jag bara gjort det vanliga jag gör på söndagar

avklarat bikinivaxning
kroppsbehår vaxning
mustasch vaxning (behövs)
och sen på lite andra ställen dårå..
jag syftade på nacken vad tänkte du på?

Har faktiskt fått lite klagomål (Albin) att vi för ofta tar upp håriga saker i bloggen. Ber hemskt mycket om ursäkt, därför ska vi istället prata om... päls. Kommer också snart upp inom kort.

HÖJ!




Frågor

Har nu fått så mycket frågor angående våra inlägg så tänkte samla ihop dem här nu så ni alla får svar på dem!!

Du är alltid så fin i håret, hur får du din hårfärg skifta från dag till dag? Ser att du ibland är blond och ibland mörkhårig på bilderna..

Åh tack! Det är faktiskt suuuuper enkelt. De dagarna jag har lite ljusare hår så låter jag det vara som det är eftersom det är rätt ljust. När jag vill ha det mörkare så är den billiga lösningen att låta håret vara för ungefär 3 veckor, alltså skiter du i och duscha, det blir naturligt mörkare och väldigt...tjockt. Annars så skvätter jag i lite soja i håret som snabblösning!

Jag verkligen ÄLSKAR din gröna body du har på dig, finns den i fler färger och vart kan jag köpa den?

Åh tack! Vad gulligt av dig att du gillar den. Det är faktiskt ingen body som jag köpt, utan jag har gjort den helt själv. Det är jätte enkelt. Du behöver bara köpa typ 30 paket Hubba Bubba green apple tuggummi och sen formar du det hur du vill så har du din egna lilla "brottardräkt".

Var får du all din inspiration ifrån? Jag vill vara lika modemedveten som du.

Åh tack! Men gumman, du måste ju lära dig att alla kan inte vara lika bra. Men min inspiration kommer i alla fall ifrån det här nya modemagasinet som kommit ut "Style by knark". Du får super heta tips därifrån, köp den, om du har råd.

Jag ville bara säga att den här bloggen suger och du är rätt ful och så

Åh tack! Nejmen vänta nu.

Var kom din goodiebag ifrån?

Jag fick den från mig själv, köpte ihop saker på ICA. NÖJD NU!?

IT'S SATURDAY

Yesterday was friday, today it's saturday, WE WE WE SO EXCITED! Ttomorrow it is sunday and monday comes afterwards.... OM NI INTE VISSTE DET ALLTSÅ.

Ja alla barn, idag är det alltså lördag! Lördag = FUN FUN FUN
Vad ska jag hitta på då? Jag ska klä ut mig till en ÄLG och klättra på hustak. Jag vet inte om älgar brukar göra sånt, men det skiter jag fan i.

Var och gick på stan här i veckan och då såg jag mina drömsolbrillor på någon brud som gick förbi. Seriöst, SHIIIT vad snygga dem var! Har letat efter dem perfekta brillorna i flera år nu. Jag gillar den där sportiga looken! Tyvärr vågade jag inte fråga tjejen vart hon hade köpt dem, men jag lyckades ta en smygbild på henne. Jag måste faktiskt få säga att det blev en riktigt bra smygbild med snygg kvalité, och framför allt bra ljus! Bilden är ju faktiskt tagen med min 2,5 megapixels mobilkamera, så tycker det var en bra prestation av mig. Här har ni bilden i alla fall:



Nån som vet vart man kan köpa dessa? Kommentera i så fall!


/Amanda


Veckans Hiss & Diss

Jaarååh, dags för veckans hissar & dissar!


HISS




Är nu super inne med virkat till sommaren! Det är luftigt, sommrigt och väldigt ungdomlig kan ju inte bli bättre kära läsare! Underkläder i virkat är ju som grädden på moset. Sexigt.




Vad är inte bättre än att lämna rakhyveln hemma när man ska iväg på semester? Säger bara LET IT GROW, de franska flickorna har alltid legat steget före och nu är det vår tur att gör en revolution. Hår under armarna kan inte vara mer än RÄTT, killarna kommer go crazy, eller aa de homosexuella.

DISS




Sol. I sommar är det inne med och vara blek precis som jag är på bilden nedanför. Annie i Big Brother har verkligen fått oss modemedvetna människor uppmuntrade till att följa hennes underbara hy. Kör på det!




Sopkvastarna dårå. Hur mycket man än sopar verkar det heeeeela tiden finnas kvar massor av skit på golvet. Kör med tandborstar istället!!!                                                  

Mer tips

Många här på bloggen kommenterar om hur långa och fina ögonfransar jag har (tack igen), så ville dela med mig lite om hur jag får dem så fina. Det är helt tack vare min mascara som är otroligt bra!
Den heter Tjernobyl Explosion Mascara från IsaDora med 16374-stegs vibration.
Så jävla bra! Jag får bäst resultat genom att ha steg 1578 vibration när jag sminkar ögonfransarna.
Dom blir sjukt långa & klumpar inte ihop sig något alls. Räcker med några drag sedan är det klart!
Här ser ni resultatet:


/amanda

RSS 2.0